logo

Welkom bij Sportbrigade

Onze instructeurs zijn dagelijks actief voor opdrachtgevers in het onderwijs, bedrijfsleven en als personal trainer voor particulieren. Je kan ons het beste tijdens kantooruren bereiken voor vragen en verzoeken.
> bekijk de contactmogelijkheden
Openingstijden
maandag - vrijdag 8:30 - 18:00 uur
zaterdag - zondag gesloten
Boven

Sportbrigade zoekt enthousiaste instructeurs Sport & Bewegen

Wij zijn op zoek naar sportprofessionals met een specifieke sportdiscipline of een ALO docent met ervaring als sportdocent/instructeur

Je bent bekwaam in het verzorgen van diverse sportactiviteiten en bezit een specialisatie binnen een specifieke sport of hebt een sportopleiding genoten. Denk bij specialisaties aan: fitness, gevechtsporten, turnen, yoga etc. Als instructeur ben je ondernemend, innovatief en een goede samenwerkingspartner. Je bent enthousiast, gedreven, sportief, motiverend, flexibel en hebt een luisterend oor. Je bent empathisch, vertoont natuurlijk leiderschap en je bent een aanpakker.

Je staat er voor open om op verschillende locaties te werken in Amsterdam. Je gaat werken in een gedreven en enthousiast team dat veel waarde hecht aan een goede samenwerking.

  • Je dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen
  • Instructeurs met een onderwijsbevoegdheid hebben een sterke voorkeur
  • Soort dienstverband: Freelance / ZZP

Wat wij jou bieden
Wij werken op diverse locaties in en rondom Amsterdam met uitsluitend zelfstandig ondernemers die zich enkele uren of meerdere dagen per week bezig willen houden met het geven van Sportonderwijs.  

Meer informatie 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Raoul Leysner op telefoonnummer 06-291 87 737

Reacties
Stuur een mail met CV en persoonlijke motivatie naar: raoul@sportbrigade.nl

Over Sportbrigade
Sportbrigade levert sportonderwijs aan diverse mbo-colleges verspreid in de regio Amsterdam. Onze cultuur is informeel, wij staan met beide benen op de grond. Sport onderwijs maken we samen. Wij bereiden studenten uit de regio niet alleen voor op een loopbaan, maar ook op vitaal burgerschap binnen onze samenleving.