SCHOLEN

Meer leren dan alleen spelregels

 

Jonge mensen hebben meer te leren dan alleen spelregels. Sportbrigade werkt met doorlopende leerlijnen van basisonderwijs tot en met MBO. We bieden basisscholen, voortgezet onderwijs, ROC, HBO en universiteiten sportonderwijs.

Hieronder een voorbeeld van een sportdag, waar wij er jaarlijks vele van organiseren :Onze jarenlange ervaring in het onderwijs en de fitnessbranche, biedt een professionele oplossing voor kwalitatief goed, projectmatig sportonderwijs met gemotiveerde instructeurs.

 

Bij samenwerkend leren stimuleren we de leerlingen om vaardigheden te ontwikkelen waarmee zij zelfstandig en gestructureerd kunnen werken. De focus ligt op het aanleren van algemene bekwaamheden als sociale vaardigheden en discipline (rust en orde). Sportbrigade kijkt verder dan het lichamelijke aspect; ervaren trainers/sportinstructeurs onderwijzen tot zelfbewuste, kritische jonge mensen die in staat zijn hun weg in de maatschappij te vinden. Via sport leren we hen bewust(e) keuzes te maken."Trainers en sportinstructeurs op scholen inspireren en begeleiden leerlingen om hun potentieel te ontdekken, te groeien in vaardigheden en gezonde gewoonten te ontwikkelen, terwijl ze teamwork, discipline en een liefde voor beweging stimuleren."